Friday, September 02, 2005

Feedback: Kompleksi vs. Citizen Omega's 'No Alternatives'

A person called "_U" sent a comment on Kompleksi vs. Citizen Omega's 'No Alternatives' MP3; from Platinum:

"jaa.. ok, tää on demoraita eli sen mukainen palaute: raitamiksaus ei toimi sit yhtään. Onko tarkoitus korostaa vain ärsyttävää voksua ja jättää rummut jonnekin taustalle ja kulunutta bleepbeissiä nostaa esiin muiden kustannuksella? Oikeesti jo kelasin et tän biisin on pakko olla joku trollimainosbanderolli sillä tää kuulostaa erityisluokalla olevien ala-asteikäisten tekeleeltä (kaikki kunnia toki heitä kohtaan). Vokaaliraita on jotain aivan järkyttävää, rummut mitäänsanomattomat, bassokuvio *sigh* niin kulunut saundeiltaan ja pari pientä kikkaa siellä täällä... haloo? Kuuluuko? :)

Kunnioitus toki teitä kohtaan, tää ei oo henkilökohtaista, tää on vain subjektiivinen palaute ilman henkilökohtaista referointia :) Itse en vain oikein ymmärrä et mikä tässä biisissä on se juttu? Missä tätä kuuntelee? Jossain törkeessä psykoosissa? Ja mikä v*ttu tää biisi oikeesti on? Tää kuuluis mikseri.nettiin :)

Huh huh."


And another comment by Superflyer:


"Mun mielestä _U antoi varsin rakentavaa palautetta

1.) miksaus ei toimi (vokaalit liian kovalla verrattuna kuulumattomiin rumpuihin)

2.) Vokaalit huonot

3.) bassolinja huono (voisi olla monipuolisempi)

4.) kappale on tylsä koska ei ole kikkoja

Siis 10 kertaa rakentavampaa mitä yleensä, tyyliin (jees hyvää caccaa)

Piti itsekkin kirjoitella biisistä tänne, koska tää kolis muhun ainakin paremmin mitä_u:hun, mutta duunin verkkoliikenne sanoi juuri submit hetkellä itsensä irti, joten se palaute hävisi bittiavaruuteen. Tässä kuitenkin jotain referaattia:

Mielestäni ideatasolla biisi on hyvä, vaikkakin vokaalien "erikoinen" toteutus hieman häiritsee, noh makuja on monenlaisia. Mielestäni semmonen Depeche Mode:mainen kasari tunteilu sopis paremmin. Soundit on ihan hyvät ja biisin rakenne kaipaa jotain elävöintiä. Melodiat on hyvät varsinkin bassolinja on kova :), vaikka niihinkin tietty kaipais jotain vaihtelua. Ja punkkia saa aina olla enemmän ;-)

Suurimmaksi ongelmaksi kuitenkin nousee seikka, että biisiä ei pahemmin jaksa kuunnella loppuun asti."