Wednesday, April 04, 2007

Konemetsä 2007 Festival


Konemetsä 2005 @ YLE Kulttuuriuutiset

LEHDISTÖTIEDOTE 26.03.2007

Julkaisuun välittömästi.

KONEMETSÄ 2007 – OPEN AIR FOREST FESTIVAL
6-8 July 2007
Ollila, Marttila, Finland
http://www.konemetsa.net (check for info in English)

Suomen kovimmassa kasvussa oleva kesäfestivaali Konemetsä järjestetään tänä vuonna neljännen kerran 6.–8. heinäkuuta. Festivaalin tapahtumapaikka on sama kuin edellisinä vuosina: Ollila, Marttilan kunnassa.

Innovatiivisuudestaan tunnettu tapahtuma tulee olemaan kansainvälisempi kuin koskaan sekä artistien että yleisön osalta. Ulkomaiset ja kotimaiset elektronisen musiikin huippuartistit tuodaan yhteen esiintymään uusien nousujohteessa olevien artistien kanssa.

Esiintyjälista julkaistaan 1. toukokuuta ja tätä ennen ennakkolippuja saa ostaa hintaan 32 euroa. Tämän jälkeen ennakkolipun hinta on 38 euroa ja festivaaliportilta 45 euroa. Hinnat sisältävät välityspalkkion ja ovat voimassa koko festivaalin ajan. Lippuja myyvät mm. Tiketti, Lippupalvelu, Streat Beat ja Blanko. Viime vuonna loppuunmyytyyn Konemetsään myydään tänä vuonna enintään 3000 lippua.

Festivaalin yleisilmeestä ja infosta kiinnostuneet voivat tutustua tarjontaan etukäteen esim. YLE:n Kulttuuriuutisten klipistä 8.7.2005 ("Metsä todellakin on nasta mesta") osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=gajd4o0lIos sekä tietysti festivaalin omalta kotisivulta http://www.konemetsa.net. Ulkopuolisen arvostelun festivaalista tarjoaa esim. arvostettu englantilainen elektronisen musiikin erikoislehti iDJ Magazine (September 2006 Issue 78), joka piti Konemetsää viime vuonna heinäkuun parhaimpana tapahtumana yhdessä Glade-festivaalin (UK) kanssa.


Festivaaliterveisin,

Peter Gerkman,
promoottori

puh: 040-768 7513
email: info@konemetsa.net

  • Konemetsä @ Wikipedia (in Finnish)
  • All Konemetsä search results @ YouTube
  • No comments: